Ble voldtatt og nesten drept

Hei😊

Det var en fin oktober dag med masse god stemning og latteren satt løs. De var 3 damer som hadde vært ute på en hyggelig sammenkomst og var akkurat ferdig. I det de skulle gå, kom det en mann bort til dem, en helt ukjent mann. Han begynte å prate og virket som en hyggelig og omgjengelig mann. Samtalen gikk av seg selv, det var god stemning.
Etter hvert begynte de å gå nedover gaten, han fulgte med. Alle lo og hadde det gøy.

Når de hadde gått en stund, kom de til et vei skille der to av damene skulle gå til høyre og ho siste skulle gå til venstre. Da tilbyr mannen seg å slå følge med henne og de går sammen til venstre. Hun spørr han forsiktig om hvor han bor. Han venter med å svare før han sier,litt lenger ned i gaten, men for å komme dit må vi gjennom en park. Vil du være med? Damen svarte ja, hvorfor ikke. Han hadde gjort et godt inntrykk og virket jo som en hyggelig mann. Dette kunne ikke gå galt.

De gikk nedover gaten, gjennom en park, stille var det. Ingen å se. Alt var normalt. Mørkt var det også, lite lys.
De kom til en benk hvor de satte seg ned, praten gikk som ei kule. De fortsatte å le og stemningen var god.

Men, plutselig tar han tak i henne med den ene hånden og opp av lomma trekker han frem en kniv som han setter mot halsen hennes. Hun blir stiv av skrekk, klarer ikke å få ut en eneste lyd. Nå dreper han meg tenkte hun. Han begynte å ta henne på kroppen, truet henne med at hun måtte kle av seg, han la seg oppå henne og tryglet om sex. Hun gjorde som han sa, hun gjennomførte uten et ord.

Inni henne var det bare kaos, redsel, angst og grusomme bilder, men hun tenkte at hun måtte gjøre som han sa, så var sjansen for å overleve større.
Han gjorde seg ferdig og stakk.
Hun lå igjen der, skitten,ekkel, redd, traumatisert og i sjokk.

Hun klarte å stabbe seg på beina, og kom seg heim i livet.
Etter å ha summa seg litt, gikk hun rett i dusjen. Der ble hun stående i timesvis. Hun skrubbet og skrubbet seg til blods.

Hva som skjedde videre, får vi aldri svar på, fordi eg våknet og dette var min drøm i natt. Helt forferdelig drøm. Tårene de rant nedover kinnene mine. Håper eg aldri må oppleve dette i det virkelige liv.

Helt forferdelig å tenke på at dette skjer hver dag i vårt samfunn☹☹

Ta grep, meld i fra om du har blitt utsatt eller kjenner noen som har blitt det.
Dette er ikke tabu lenger og overgriperne skal stoppes.
Det er ikke din feil, husk det.

Takk for meg😊

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits